Μικρό ξενοδοχείο. Ποιοτηκές υπηρεσίες

Το ξενοδοχείο Stalis βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη καρδιά της Αθήνας, κοντά στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα. Οι πολυσύχναστοι εμπορικοί δρόμοι της πλατείας Κολωνακίου και της οδού Ερμού είναι μόλις λίγα στενά μακριά. Οι σταθμοί του μετρό Ομονοίας και Μεταξουργείου βρίσκονται σε απόσταση 300 μέτρων από το ξενοδοχείο και έχουν απευθείας δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το λιμάνι του Πειραιά.

Βρισκόμαστε πέντε λεπτά από την οδό Πειραιώς και τον κεντρικό σταθμό Ομονοίας. Αρκετά από τα κύρια μουσεία της Αθήνας - το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, η Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης - είναι άμεσα προσβάσιμα με τα πόδια σε λίγα μόνο λεπτά. Η αρχαία αγορά, η Πλάκα, το Μοναστηράκι, το Γκάζι βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Αποστάσεις από ξενοδοχείο Stalis
  • 0 χλμ από κέντρο πόλης
  • 1 χλμ από Πλάκα
  • 1 χλμ από Μοναστηράκι
  • 2.3 χλμ από Παναθηναικό στάδιο - Καλιμάρμαρο
  • 20.1 χλμ από αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
  • 9.3 χλμ από λιμάνι Πειραιά
  • 1.9 χλμ από σταθμό Λαρίσσης - σταθμός τρένων

Οδηγίες προς ξενοδοχείο Stalis

Από το διεθνή αερολιμένα Ελευθέριο Βενιζέλο της Αθήνας
Με το μετρό: Γραμμή 3, κατεύθυνση προς Αιγάλεω. Αλλαγή από τη γραμμή 3 στη γραμμή 2 στο σταθμό του Συντάγματος, με κατεύθυνση ’γιος Αντώνιος και στη συνέχεια έξοδος στο σταθμό της Ομόνοιας. Περπατάτε πάνω στην Αγίου Κωνσταντίνου για 300 περίπου μέτρα και ύστερα στρίβετε αριστερά στην οδό Ακομινάτου.
Χρόνος: 70 λεπτά.
Με το λεωφορείο: πάρτε το λεωφορείο X95 και κατεβείτε στον σταθμό του Συντάγματος. Από το Σύνταγμα πάρτε τη γραμμή 2 μετρό, κατεύθυνση ’γιος Αντώνιος και στη συνέχεια έξοδος στο σταθμό της Ομόνοιας. Περπατάτε πάνω στην Αγίου Κωνσταντίνου για 300 περίπου μέτρα και ύστερα στρίβετε αριστερά στην οδό Ακομινάτου.

Από το λιμένα του Πειραιά
Με το τρένο: Γραμμή 1 από τον Πειραιά και έξοδος στο σταθμό Ομόνοιας.
Από Ομόνοια: Περπατάτε πάνω στην Αγίου Κωνσταντίνου για 300 περίπου μέτρα και ύστερα στρίβετε αριστερά στην οδό Ακομινάτου.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι